Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

A fost lansat un nou servicu care ajută firmele din comerțul online să își crească afacerile

Autor: Parascovia Chebeş
iunie29

certificat

Săptămâna trecută Camera de Comerț și Industrie a României a găzduit lansarea serviciului ChamberTrust în România, a anunțat istituția. Este vorba despre un instrument de certificare a companiilor în vederea creşterii gradului de încredere pentru partenerii internaţionali.

ChamberTrust reprezintă o bancă de date constituită la nivel global de World Chambers Network şi conţine întreprinderi cu produsele și activitățile lor. Serviciul ChamberTrust reprezintă garanţa unui prim nivel de verificare şi este destinat, întâi și întâi, întreprinderilor mici şi mijlocii, care sunt interesate de piețele internaţionale, pentru că aceste întreprinderi au nevoie de această garanție a încrederii ca să fie contactate”, a spus Fischer.

ChamberTrust este un ceritificat digital care va fi acordat firmelor în baza unei analize specializate, permițându-le înscrierea într-o bază de date internațională, foarte utilă, mai ales pentru comerțul online. După obținerea acestui certificat, beneficiile sunt multiple: impact în relațiile cu partenerii și recunoaștere a firmei, vizibilitate prin intermediul site-ului CCIR şi la nivelul companiilor interesate/implicate în comerțul internațional.

Comentariile sunt închise pentru A fost lansat un nou servicu care ajută firmele din comerțul online să își crească afacerile

Comments are closed.


Arhiva