Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Ghidul caselor de marcat a fost actualizat!

Autor: Diana Jitaru
octombrie11

ANAF a publicat pe site-ul insitutiei, in prima parte a lunii iunie, un ghid destinat distribuitorilor autorizati si unitatilor acreditate pentru vanzari si service case de marcat, precum si pentru utilizatorii noilor aparate de marcat electronice fiscale. Recent, in data de 5 octombrie, institutia a anuntat ca a actualizat ghidul caselor de marcat adaugand noi informatii de interes. Acesta cuprinde de la A la Z tot ce trebuie sa stie in parte fiecare categorie vizata.

Pe scurt, ghidul contine procedura de inregistrare a noilor case de marcat de la necesitatea de a le utiliza pana la modul de completare a formularelor necesare in acest caz. Toate informatiile legate de noile case de marcat sunt prezentante detaliat, cu explicatii si imagini, in noul ghid ANAF.

Ghidul a fost completat prin introducerea unui subcapitol unde se regaseste exemplificata modalitatea de accesare a serviciului Spatiul Privat Virtual pentru transmiterea Formularului C801, din cadrul sectiunii Depunere Declaratii. De asemenea, au fost introduse clarificari privind fiscalizarea aparatelor de marcat electronice fiscale precum si precizari referitoare la aparatele de marcat electronice fiscale adaptate.

Comentariile sunt închise pentru Ghidul caselor de marcat a fost actualizat!

Comments are closed.


Arhiva