Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Aprobarea formularelor fiscale utilizate în activitatea de inspecţie fiscală

Autor: Tatiana Tanase
august12

calculator

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 501/2013 au fost publicate:

– Ordinul presedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1021/2013 privind aprobarea modelului şi conţinutului formularului “Decizie de impunere privind obligaţiile fiscale suplimentare de plată stabilite de inspecţia fiscală pentru persoane juridice” care aprobă modelul şi conţinutul formularului “Decizie de impunere privind obligaţiile fiscale suplimentare de plată stabilite de inspecţia fiscală pentru persoane juridice”, cod 14.13.02.18, şi care se emit în urma inspecţiilor fiscale anticipate efectuate pentru soluţionarea deconturilor cu sume negative de taxă pe valoarea adăugată cu opţiune de rambursare, are rol şi de decizie de rambursare.
– Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1024/2013 privind aprobarea modelului şi conţinutului formularului “Decizie privind nemodificarea bazei de impunere ca urmare a inspecţiei fiscale”, care aprobă modelul şi conţinutul formularului “Decizie privind nemodificarea bazei de impunere ca urmare a inspecţiei fiscale”, cod 14.13.02.99/3.
În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 504/2013 a fost publicat Ordinul presedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1023/2013 pentru modificarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1.415/2009 privind aprobarea modelului şi conţinutului unor documente şi formulare utilizate în activitatea de inspecţie fiscală la persoane fizice.

Comentariile sunt închise pentru Aprobarea formularelor fiscale utilizate în activitatea de inspecţie fiscală

Comments are closed.


Arhiva