Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Îmbunătățirea sistemului de informare și comunicare cu privire la producția în sistem ecologic

Autor: Cristina Morozan
iunie3

fructe legume

O delegație a Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, condusă de secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu, a participat la o întâlnire a miniștrilor Agriculturii din statele europene, organizată de Președinția letonă a Consiliului.

Scopul întâlnirii a fost clarificarea unor aspecte în vederea ajungerii la un compromis asupra abordării generale a textului de Regulament care revizuiește actualul Regulament pentru producția, controlul și etichetarea produselor ecologice.

Astfel, România susţine îmbunătățirea sistemului de informare și comunicare cu privire la producția în sistem ecologic, propunând inclusiv crearea unei agenții europene de profil, sprijinirea cercetării în domeniul ecologic și limitarea costurilor de certificare, pentru creșterea productivității și competitivității sectorului, astfel încât produsele ecologice să fie comercializate la prețuri mai accesibile.

Întâlnirea a avut loc în perioada 31 mai – 2 iunie.

Comentariile sunt închise pentru Îmbunătățirea sistemului de informare și comunicare cu privire la producția în sistem ecologic

Comments are closed.


Arhiva