Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Cererea totală de gaze naturale – estimată la 16,401 milioane MWh

Autor: Conta Conect
martie3

impozit-gazePotrivit propunerii din raportul de fundamentare întocmit de Transgaz și transmis Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), cererea totală de gaze naturale a fost estimată la 16,401 milioane MWh, în luna martie din 2014.

Cererea de pe piața reglementată este estimată de Transgaz la peste 6,918 milioane MWh, din care 2,45 milioane MWh pentru consumatorii non – casnici și 4,323 milioane MWh pentru cei casnici. Totodată, cererea de pe piața consumatorilor eligibili este preconizată la 7,685 milioane MWh, iar consumul tehnologic (căruia nu i se aplică structura amestecului de gaze) la 923.515 MWh.

Amestecul de gaze naturale pentru consumatorii non – casnici de gaze, cu excepția producătorilor de energie termică, va fi compus din gaze din producția internă în proporție de 68,9% și din import – 31,1%, conform propunerii Transgaz. Pentru consumatorii non – casnici, cu excepția producătorilor de energie termică, ANRE a avizat un amestec format din 74% gaze din producția internă și 26% din import.

Cererea avizată de ANRE este de 5,96 milioane MWh.

Categorii: Energie
Comentariile sunt închise pentru Cererea totală de gaze naturale – estimată la 16,401 milioane MWh

Comments are closed.


Arhiva