Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

ANAF. Proiect privind plata TVA aferentă mijloacelor de transport înstrăinate pentru misiunile diplomatice și consulate

Autor: Diana Jitaru
iulie12

ANAF a lansat în dezbatere publică proiectul de Ordin privind Procedura de stabilire a taxei pe valoarea adăugată datorată în România de către misiunile diplomatice și oficiile consulare, personalul acestora și cetățenii străini cu statut diplomatic și consular, pentru mijloacele de transport care au fost importate sau achiziționate în regim de scutire de la plata taxei pe valoarea adăugată și care se înstrăinează într-o perioadă mai scurtă de 2 ani de la data importului/achiziției, precum şi pentru aprobarea unor formulare.

Este necesară elaborarea unei proceduri de stabilire a taxei pe valoarea adăugată datorată în România de către misiunile diplomatice şi oficiile consulare, personalul acestora, precum şi de cetăţenii străini cu statut diplomatic sau consular, pentru mijloacele de transport achiziționate/importate în regim de scutire de la plata TVA, dacăsunt înstrăinate în condițiile prevăzute de lege.


Categorii: Fiscalitate, TVA
Comentariile sunt închise pentru ANAF. Proiect privind plata TVA aferentă mijloacelor de transport înstrăinate pentru misiunile diplomatice și consulate

Comments are closed.


Arhiva