Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Formularul “Dispoziţie privind măsurile stabilite de organele de inspecţie fiscală” a fost aprobat

Autor: Nina Croitoru
ianuarie5

control-ITM (1)În Monitorul Oficial nr. 983 din data de 30 decembrie 2015 a fost publicat Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 3833/2015 pentru aprobarea formularului “Dispoziţie privind măsurile stabilite de organele de inspecţie fiscală”.

Formularul “Dispoziţie privind măsurile stabilite de organele de inspecţie fiscală” reprezintă actul administrativ emis de organele de inspecţie fiscală, în aplicarea prevederilor legale, privind obligativitatea contribuabililor de a îndeplini măsurile stabilite. În formular nu sunt cuprinse măsuri referitoare la sumele pe care contribuabilii/plătitorii le datorează bugetului general consolidat al statului.

Formularul se întocmeşte în timpul sau ca urmare a finalizării unei inspecţii fiscale generale sau parţiale, a unui control inopinat sau a unei constatări la faţa locului, în cazul în care organele de inspecţie fiscală stabilesc măsuri în sarcina contribuabilului/plătitorului.

Comentariile sunt închise pentru Formularul “Dispoziţie privind măsurile stabilite de organele de inspecţie fiscală” a fost aprobat

Comments are closed.


Arhiva