Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

30 septembrie 2013 – termenul limită pentru depunerea formularului 318

Autor: Marcela Popovici
septembrie23

download (1)Vă reamintim că data de 30 septembrie 2013 este termenul limită pentru depunerea formularului 318 “Cerere de rambursare a taxei pe valoarea adăugată pentru persoanele impozabile stabilite în România”.
Cererea de rambursare se depune de către persoanele impozabile stabilite în România, pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată achitate de acestea pentru bunurile mobile care le-au fost livrate sau serviciile care au fost prestate în beneficiul lor în statul membru în care taxa a fost încasată, dar şi a taxei achitate pentru importul bunurilor în respectivul stat membru.
Cererea se depune până cel târziu la data de 30 septembrie a anului calendaristic care urmează perioadei de rambursare.
Cererea adresată statului membru de rambursare se completează în format electronic şi se înaintează, pe cale electronică, organului fiscal competent din România, prin intermediul portalului electronic pus la dispoziţie de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.
Formatul electronic al cererii se obţine prin utilizarea programului de asistenţă elaborat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.
Programul de asistenţă poate fi descărcat de pe pagina web a Ministerului Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, la adresa www.anaf.ro – “Declaraţii electronice”.

Comentariile sunt închise pentru 30 septembrie 2013 – termenul limită pentru depunerea formularului 318

Comments are closed.


Arhiva