Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Consultare publică referitor la utilizarea Fondurilor Europene Structurale şi de Investiţii

Autor: Conta Conect
iunie7

baniPrima versiune a documentului consultativ pentru elaborarea Acordului de Parteneriat 2014 – 2020 a fost transmis Comisiei Europene de către Ministerul Fondurilor Europene (MFE).
Documentul  a fost elaborat respectând principalele elemente prevăzute în proiectul de document metodologic  propus de Comisia Europeană şi cuprinde o primă viziune strategică privind utilizarea Fondurilor Europene Structurale şi de Investiţii 2014 – 2020, precum şi o propunere indicativă privind alocarea fondurilor, respectiv elemente privind cadrul instituţional de implementare.
Cadrul legislativ european pentru implementarea Fondurilor Structurale şi de Investiţii  2014 – 2020 nu este finalizat, fiind în desfăşurare negocieri în cadrul trialogului între Comisia Europeană, Consiliul Uniunii Europene şi Parlamentul European. Având în vedere acest context, documentul publicat va fi revizuit în funcţie de evoluţia negocierilor şi de rezultatele procesului naţional de consultare publică.
Documentul consultativ pentru elaborarea Acordului de Parteneriat 2014 – 2020, poate fi consultat pe pagina oficială: www.fonduri-ue.ro.

Categorii: Fonduri europene
Comentariile sunt închise pentru Consultare publică referitor la utilizarea Fondurilor Europene Structurale şi de Investiţii

Comments are closed.


Arhiva