Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

ANAF a lansat în dezbatere publică un proiect privind aplicarea sancţiunilor internaţionale

Autor: Diana Jitaru
septembrie9

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a lansat în dezbatere publică proiectul de ordin al Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru modificarea Anexei la Ordinul Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1984/2019 pentru aprobarea Procedurii privind modalitatea de ducere la îndeplinire a atribuţiilor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală în domeniul sancţiunilor internaţionale.

Se doreşte eliminarea Direcţiei Generale de Strategie şi Relaţii Internaţionale şi preluarea atribuţiilor de către Direcţia Generală de Informaţii Fiscale. Această modificare se impune în scopul simplificării procesului de monitorizare şi eliminării disfuncţiilor generate de disiparea responsabilităţilor.

Se propune înlocuirea sintagmei ”pentru notarea blocării” cu ”solicitând notarea indisponibilităţii”, pentru a fi în acord cu prevederile art. 9 alin. (5) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2019 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 202/2008 privind punerea în aplicare a sancţiunilor internaţionale.

Comentariile sunt închise pentru ANAF a lansat în dezbatere publică un proiect privind aplicarea sancţiunilor internaţionale

Comments are closed.


Arhiva