Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Activitatea ANAF ar putea fi reorganizată!

Autor: Diana Jitaru
iulie6

Propunerea legislativa depusa in Senat este pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.74/2013 privind unele masuri pentru imbunatatirea si reorganizarea activitatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Atributiile directiilor generale regionale ale finantelor publice se preiau de catre directiile finantelor publice judetene, respectiv a municipiului Bucuresti potrivit ariei teritoriale de competenta.

Directiile finantelor publice judetene, respectiv a municipiului Bucuresti preiau ca structuri fara personalitate juridica administratiile pentru contribuabilii mijlocii, precum si birourile vamale de interior si de frontiera, potrivit ariei teritoriale de competenta.

Personalul directiilor generale regionale ale finantelor publice se preia si se reincadreaza la directiile finantelor publice judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, in limita numarului de posturi aprobat, in conditiile legii, si cu respectarea prevederilor Legii nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata, dupa caz, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

 Etichete: , ,
Comentariile sunt închise pentru Activitatea ANAF ar putea fi reorganizată!

Comments are closed.


Arhiva