Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Proiect privind modificarea traseului Magistralei 6 de metrou

Autor: Cristina Morozan
septembrie28

metrou

Ministerul Transporturilor a lansat în dezbatere publică un proiect normativ care prevede modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 1030/2009.

Proiectul de act normativ prevede modificarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Otopeni” şi declanşarea exproprierii imobilelor proprietate privată situate pe traseul lucrării.

Potrivit notei de fundamentare a proiectului de act normativ, având în vedere necesitatea creşterii gradului de acoperire al reţelei de metrou se impune continuarea extinderii acesteia pentru acoperirea solicitării de transport tot mai mari, coroborat cu reducerea aglomerărilor din noduri esenţiale ale traficului de suprafaţă prin dirijarea spre transportul subteran a publicului călător din Bucureşti şi suburbiile acestuia.

Extinderea reţelei de metrou va avea efecte benefice în sistemul de transport public, cu efecte pozitive asupra traficului de suprafaţă şi asupra calităţii mediului, se mai arată în nota de fundamentare.

Comentariile sunt închise pentru Proiect privind modificarea traseului Magistralei 6 de metrou

Comments are closed.


Arhiva