Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Programul „Small Business Support” pentru IMM va fi aplicat încă 5 ani

Autor: Conta Conect
martie5

baniGuvernul a informat că programul „Small Business Support”, care facilitează contactul între IMM şi serviciile de consultanţă în afaceri, prin consultanţi locali sau experţi internaţionali, va continua să fie aplicat în România pentru următorii 5 ani.

Astfel, executivul a aprobat un memorandum între Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi Mediului de Afaceri şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

Programul „Small Business Support” a fost realizat pentru a susţine dezvoltarea a 500 de întreprinderi mici şi mijlocii, prin transfer de cunoştinţe, metode şi instrumente, dar şi prin valorificarea relaţiilor cu instituţiilor financiare partenere şi alţi finanţatori din România care să ofere ajutor pe termen lung sectorului IMM.

Totodată, finanţarea a fost asigurată de către Austria, Canada, Luxemburg, Japonia, Marea Britanie şi Uniunea Europeană, peste 100 de consultanţi locali fiind instruiţi să asigure asistenţă în afaceri, iar peste 350 de antreprenori locali fiind instruiţi în aptitudini antreprenoriale de bază.

 Etichete: , , ,
Comentariile sunt închise pentru Programul „Small Business Support” pentru IMM va fi aplicat încă 5 ani

Comments are closed.


Arhiva