Termeni si conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.contaconect.ro.

Utilizarea site-ului www.contaconect.ro (denumit in continuare “site”) presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. In momentul in care acceseaza sau utilizeaza acest site, utilizatorii sunt obligati sa accepte de facto termenii si conditiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea site-ului.

Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Potrivit legii responsabilitatea juridica pentru continutul articolului apartine autorului. In cazul agentiilor de presa si al personalitatilor citate, responsabilitatea juridica apartine acestora. Trucajele foto si textele insotitoare sunt considerate pamflete.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Administratorul acestui site nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestuia sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul „vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul „utilizator” al site-ului se intelege orice „vizitator” care se inregistreaza ca si „utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare. Prin „Administrator” se intelege Administratorul acestui site.

2. DREPTURI DE AUTOR SI PROPRIETATE INTELECTUALA:

Administratorul ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Administrator sau de afiliatii/partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a Administratorului.

Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de acesta si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.

Administratorul nu garanteaza ca legaturile furnizate prin intermediul site-ului catre alte pagini sau resurse World Wide Web sunt valide si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Administratorul nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie Administrator prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea pentru astfel de actiuni.

Administratorul isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Administratorul sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din retea sau accesarea oricaror servere sau servicii din retea care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea Administratorului;

– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Administratorului prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese;

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Administratorul nu este raspunzator fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Administratorul poate schimba in orice moment continutul si conditiile defolosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

– utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;

Administratorul se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Administratorul nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII:

Administratorul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Administratorul a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site;

– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de email continut@contaconect.ro

Potrivit legii responsabilitatea juridica pentru continutul articolului apartine autorului.

In cazul agentiilor de presa si al personalitatilor citate, responsabilitatea juridica apartine acestora.

Trucajele foto si textele insotitoare sunt considerate pamflete.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Administratorul isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Administratorul nu este si nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice participarea in cadrul concursurilor sau accesul la unele servicii ale site-ului.

Categoriile de date prelucrate de Administrator sunt numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, cetatenia, semnatura, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), formare profesionala/diplome/studii, e-mail, imagine si voce. Castigatorilor concursurilor organizate de Societate li se va solicita o copie a CI/BI in vederea verificarii corectitudinii datelor furnizate la inscriere, astfel incat premiile sa fie acordate castigatorilor de drept; totodata datele continute in CI/BI sunt necesare in scopul retinerii si virarii la bugetul de stat a impozitului aferent premiilor castigate. Datele prelucrate vor fi stocate in baze de date computerizate.

Prin participarea la concursurile sau accesul la unele servicii ale site-ului, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Administrator, partenerii sai contractuali, alte companii din acelasi grup sau alti furnizori de servicii si bunuri si mass-media.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Administratorul nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la accesdate@lexcafe.ro Datele dumneavoastre nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Administratorul nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Administratorul nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, Administratorul isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Administratorului, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Administrator, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

La inregistrare, utilizatorii vor folosi adresa de email ca identificator (username/email) si parola (password).

Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Administratorului si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

8. REGULI SI CONDITII DE PARTICIPARELA FORUMUL SITE-ULUI

Utilizarea site-ului precum si accesul si logarea la forumul site-ului presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:

– este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al site-ului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea;

– este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul;

– sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip;

– sunt interzise mesajele cu character xenofob sau rasist mesajele obscene si orice linkuri catre site-uri cu character pornografic;

– mesajele postate nu sunt monitorizate permanent si, in consecinta, site-ul nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor;

Administratorul nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete, pentru mesajele incomplete, nefolositoare sau pentru orice informatii prezentate pe site;

– mesajele exprima punctele devedere ale autorului, nu punctele de vedere ale Administratorului.

Administratorul isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil semnalat, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv.Fiind un proces manual, nu va fi posibila stergerea sau modficarea mesajelor instantaneu;

– la inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Cu acest cont de utilizare, participantul la forum accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest forum;

– utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la forumul site-ului (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Aceasta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave ale termenilor si conditiilor prezente;

– administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la forumul site-ului oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii;

Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate. Nu va fi implicata in niciun fel raspunderea acestui forum sau site-urilor web cu legatura la acest forum.

Comentarii

Lasă un răspuns