Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

A fost publicată Ordonanţa privind pachetele de servicii de călătorie

Autor: Diana Jitaru
octombrie24

In Monitorul Oficial nr. 728 s-a publicat ORDONANTA GUVERNULUI Nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de calatorie si serviciile de calatorie asociate, care a intrat in vigoare la 2 septembrie 2018.

Aceasta ordonanta se aplica pachetelor oferite spre vanzare sau vandute calatorilor de catre comercianti si serviciilor de calatorie asociate facilitate calatorilor de catre comercianti.  Ordonanta NU se aplica:

a) pachetelor si serviciilor de calatorie asociate care dureaza mai putin de 24 de ore, cu exceptia situatiei in care acestea includ cazare peste noapte;
b) pachetelor oferite si serviciilor de calatorie asociate facilitate ocazional si pe o baza nonprofit si numai unui grup restrans de calatori;
c) pachetelor si serviciilor de calatorie asociate achizitionate in temeiul unui acord general pentru organizarea unei calatorii de afaceri, incheiat intre un comerciant si o alta persoana fizica sau juridica ce actioneaza din motive legate de activitatea sa comerciala, afacerea, meseria sau profesia sa.

Comentariile sunt închise pentru A fost publicată Ordonanţa privind pachetele de servicii de călătorie

Comments are closed.


Arhiva