Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Investiţii în infrastructură pentru creşterea vitezei trenurilor

Autor: Tatiana Tanase
mai16

trenuri-300x202În realizarea scopului de ridicare a restricţiilor de viteză şi îmbunătăţirii gradului de confort în jumătatea de sud a ţării, Compania Naţională de Căi Ferate continuă programul de întreţinere şi reparaţii curente la componentele infrastructurii feroviare.

În acest sens, din fonduri de la bugetul de stat, este asigurată valoarea totală estimată a lucrărilor de 16,1 milioane lei.

La Constanţa, vor fi demarate lucrări de reparaţii, în valoare de 5,3 mil. de lei, pentru ridicarea restricţiilor de viteză pe aparatele de cale aferente liniilor care asigură intrarea şi ieşirea din gara Constanţa dinspre Mangalia şi Portul Constanţa. Contracte în valoare de 2,8 mil.e de lei, pentru lucrări de reparaţii la instalaţiile de dirijare a traficului (SCB/CED/BLA/CEM) care vor contribui la creşterea siguranţei şi la îmbunătăţirea gradului de confort, au fost semnate la Craiova.

Lucrările de reparaţii, în valoare de 1,9 mil. lei, vizează şi staţiile CF Roşiori şi Caracal, iar contracte în valoare totală de 1,5 mil lei au fost semnate pentru asigurarea sistemului de protecţie anticorozivă a podurilor metalice de pe intervalele de staţii Gălăţeni-Măldăeni, Măldăeni-Grozăveşti şi Malu Mare-Baniu Mărăcine.

Comentariile sunt închise pentru Investiţii în infrastructură pentru creşterea vitezei trenurilor

Comments are closed.


Arhiva