Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

ANAF a publicat lista cu datornicii care nu si-au platit obligatiile fiscale in trimestrul trei!

Autor: Diana Jitaru
noiembrie4

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat lista cu datornicii care nu si-au platit obligatiile fiscale in T3 2019.

Fiscul afiseaza trimestrial lista cu contribuabilii care au obligatii fiscale restante ce depasesc o anumita valoare, cunoscuta si sub denumirea de “lista rusinii”.

Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 558/2016 prevede: In vederea descurajarii acumularii de arierate bugetare de catre contribuabili persoane juridice, organele fiscale centrale publica pe pagina de internet proprie a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala lista debitorilor persoane juridice care inregistreaza obligatii fiscale restante, precum si cuantumul acestor obligatii, pentru fiecare buget administrat de organele fiscale, conform anexei nr. 1. Obligatiile fiscale restante care fac obiectul publicarii sunt cele notificate conform pct. 9, existente la sfarsitul trimestrului de raportare si neachitate la data publicarii listei.”

Categorii: Fiscalitate
Comentariile sunt închise pentru ANAF a publicat lista cu datornicii care nu si-au platit obligatiile fiscale in trimestrul trei!

Comments are closed.


Arhiva