Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Cei care nu depun „Declaraţia privind activitatea desfășurată de către agențiile de turism organizatoare” sunt sancţionaţi!

Autor: Diana Jitaru
septembrie10

Pe site-ul Guvernului regăsim în dezbatere publică Ordinul pentru modificarea unor acte normative din domeniul turismului.

Ordinul ministrului turismului nr. 1183/2018 pentru aprobarea modelului, conţinutului, modalității de depunere și gestionare a ”Declarației privind activitatea desfășurată de către agențiile de turism organizatoare”, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, cu numărul 878 din data de 18 octombrie 2018, se modifică după cum urmează:

Articolul 6 se modifică și va avea următorul cuprins:
”Art. 6. – Neîndeplinirea de către agențiile de turism organizatoare a obligațiilor stabilite în prezentul ordin pentru acestea sau îndeplinirea defectuoasă cu depășirea termenelor de depunere, a declarațiilor prevăzute la art. 1, se sancţionează potrivit art. 27 alin. (1) lit. e) din Ordonanţa Guvernului nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de călătorie și serviciile de călătorie asociate, precum și pentru modificarea unor acte normative” .

 Etichete: ,
Comentariile sunt închise pentru Cei care nu depun „Declaraţia privind activitatea desfășurată de către agențiile de turism organizatoare” sunt sancţionaţi!

Comments are closed.


Arhiva