Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

ANAF a publicat înformaţii generale privind Spaţiul privat Virtual

Autor: Diana Jitaru
aprilie25

ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala) anunta, printr-un comunicat publicat pe site-ul insitituiei, informatii generale despre SPV (Spatiul Privat Virtual). Iata in randurile urmatoare ce ar trebui sa stie contribuabilii despre acest serviciu!

ANAF informeaza ca “Serviciul Spatiul Privat Virtual este disponibil 24 de ore din 24, atat persoanelor fizice, direct sau prin imputernicit, cat si persoanelor juridice sau entitatilor fara personalitate juridica prin reprezentant legal, prin reprezentant desemnat sau prin imputernicit.”

Acesta  consta in punerea la dispozitia persoanelor fizice si persoanelor juridice a unui spatiu virtual prin intermediul caruia se efectueaza comunicarea electronica a actelor administrative fiscale emise in forma electronica de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala, precum si a informatiilor si inscrisurilor in legatura cu situatia fiscala proprie a acestora.

De asemenea, potrivit comunicatului, aceasta forma de comunicare este extrem de utila, avand avantajele privind economia de timp, gratuitatea si accesul direct la informatii fiscale personale actualizate.

Comentariile sunt închise pentru ANAF a publicat înformaţii generale privind Spaţiul privat Virtual

Comments are closed.


Arhiva