Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Ministerul Economiei a lansat Ghidul exportatorului român

Autor: Conta Conect
septembrie26

10-sectoare-economice-pentru-cresterea-competitivitatii-romaniei-in-6-ani_478415
InvestRomania a lansat Ghidul Exportatorului Român, care este un instrument ce vine în completarea Strategiei naționale de export 2014-2020, aprobată prin HG 395/2014 și are scopul de a pune laolaltă informațiile despre potențialul de export al României și cele solicitate des de exportatorii români precum si modalități de a iniția procesul de export.

Ghidul Exportatorului Român este structurat pe șase capitole, precum: „Situația macroeconomică”, „Evoluția Exporturilor României”, „Analiza structurală a exporturilor”, „Analiza firmelor exportatoare”, ultimele două constând în pașii pentru procedurile de export și studiile de caz privind destinațiile de export, acestea împărțite, la rândul lor, într-o serie de subsecțiuni.

InvestRomania din cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri este instituția guvernamentală ce are scopul de a oferi sprijin investitorilor străini în România și exportatorilor. Obiectivul său este acela de a atrage și de a facilita investițiile străine directe în România și de a contribui la dezvoltarea potențialului de export al țării.

Instituția are atribuții în coordonarea, monitorizarea și aplicarea politicii Guvernului la nivel național în domeniul promovării investițiilor și comerțului.

 Etichete: , ,
Comentariile sunt închise pentru Ministerul Economiei a lansat Ghidul exportatorului român

Comments are closed.


Arhiva