Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Premierul va prezenta raportul privind starea economică a României

Autor: Liudmila Aga
septembrie9

10-sectoare-economice-pentru-cresterea-competitivitatii-romaniei-in-6-ani_478415
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut premierului Dacian Cioloş, printr-o scrisoare deschisă, să prezinte de urgenţă, în Parlament, un raport privind situaţia economică a ţării, declarându-se îngrijorat cu privire la intenţiile reale ale Guvernului, pe partea de fiscalitate, şi nu numai.

E foarte bună iniţiativa preşedintelui PSD, pentru că va da posibilitatea premierului Dacian Cioloş să meargă în Parlament şi să arate că datele economice din acest an sunt foarte bune. E vorba de o creştere economică de 6% în trimestrul II. Sunt încasări peste program, dar, mă rog, detaliile astea şi alte lucruri le va spune premierul Dacian Cioloş în parlament. Este şi o bună posibilitate de a atrage atenţia în Parlament asupra iniţiativelor legislative care pun presiune pe buget şi, pe cale de consecinţă, pe deficitul aprobat tot de parlament. Prim-ministrul va merge în Parlament, aşa cum a făcut-o de fiecare dată, şi aşteaptă doar să fie stabilită data, conform procedurilor de acolo„, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

Liviu Dragnea a motivat demersul de a-l chema pe şeful Guvernului în Parlament prin apariţia ”în spaţiul public” a mai multor ”semnale alarmante privind intenţia Guvernului de a lua o serie de măsuri îngrijorătoare, cum ar fi plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activităţi independente prin schimbarea radicală a Codului Fiscal”.

 Etichete: ,
Comentariile sunt închise pentru Premierul va prezenta raportul privind starea economică a României

Comments are closed.


Arhiva