Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Modificări ale modelului şi conţinutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor

Autor: Diana Jitaru
august1

Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 587/2016 pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor şi taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau reţinere la sursă a fost modificat de Ordinul nr. 1341/2022.

Modificările privesc declararea impozitului conform Legii nr. 256/2018 privind unele măsuri necesare pentru implementarea operaţiunilor petroliere de către titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore şi onshore de adâncime.

Prin creanţe fiscale avem în vedere: impozit asupra veniturilor suplimentare datorate de titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetrele offshore şi onshore de adâncime, compensaţii aferente dreptului de trecere în schimbul limitărilor aduse dreptului de folosinţă, despăgubiri acordate pentru toate pagubele cauzate prin exercitarea dreptului de trecere.

Comentariile sunt închise pentru Modificări ale modelului şi conţinutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor

Comments are closed.


Arhiva