Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Notificarea pentru aplicarea, încetarea aplicării sistemului TVA la încasare trebuie depusă astăzi!

Autor: Diana Jitaru
mai15

Astăzi este termenul limită pentru depunerea notificării pentru aplicarea/încetarea aplicării sistemului TVA la încasare:

-Formularul 010 – Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni/Declaraţie de radiere pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică.
-Formularul 016 – Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni/Declaraţie de radiere pentru persoanele juridice străine care au locul de exercitare a conducerii efective în România.
-Formularul 020 – Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoanele fizice române şi străine care deţin cod numeric personal.
-Formularul 040 – Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni/Declaraţie de radiere pentru instituţiile publice.
-Formularul 070 – Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni/Declaraţie de radiere pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere.
sau
-Formularul 700 – Declaraţie pentru înregistrarea/modificarea în mediu electronic a menţiunilor ulterioare înregistrării fiscale, precum şi pentru radierea înregistrării fiscale.

Comentariile sunt închise pentru Notificarea pentru aplicarea, încetarea aplicării sistemului TVA la încasare trebuie depusă astăzi!

Comments are closed.


Arhiva