Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

ANAF. Proiect privind formularul utilizat de intermediari în vederea raportării informaţiilor cu privire la aranjamentele transfrontaliere

Autor: Diana Jitaru
mai5

Agenția Națională pentru Administrare Fiscală a lansat în dezbatere publică proiectul de Ordin al președintelui ANAF privind aprobarea formularului utilizat de intermediarii sau contribuabilii relevanţi, după caz, în vederea raportării informaţiilor cu privire la aranjamentele transfrontaliere care fac obiectul raportării.

Proiectul prevede că intermediarii sau contribuabilii relevanți, după caz, raportează informațiile privind aranjamentele transfrontaliere prevăzute la art. 286 lit. ț) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală cu modificările și completările ulterioare, prin intermediul formularului.

Formularul se completează, în mod obligatoriu, cu ajutorul programului de asistenţă asigurat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

 Etichete: ,
Comentariile sunt închise pentru ANAF. Proiect privind formularul utilizat de intermediari în vederea raportării informaţiilor cu privire la aranjamentele transfrontaliere

Comments are closed.


Arhiva