Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Mai multe propuneri de modificare a Codului Fiscal au fost respinse!

Autor: Diana Jitaru
martie13

Mai multe propuneri de modificare a Codului Fiscal, printre care impozitarea supermarketurilor în funcție de cifra de afaceri, neimpozitarea salariilor tinerilor până în 25 de ani precum și scutirea de la plata impozitului pe profit, în limita a 30.000 euro, a firmelor care angajează part-time femei cu copii în vârstă de până la 7 ani, vor fi respinse definitiv de Parlament.

Proiectele au fost dezbătute și în comisia de bget și finanțe din Camera Deputaților, după ce ele fuseseră respinse în toamnă de senatori.

Deputații din comisia de specialitate au întocmit rapoarte de respingere pentru toate aceste inițiative legislative. Mai mult, la propunerea președintelui de comisie, două dintre ele au fost respinse de la bun început pentru faptul că deputatul inițiator nu era prezent la ședința comisiei, deputații ignorând faptul că deputatul respectiv nu a câștigat un nou mandat pentru a-și putea susține inițiativa.

Rapoartele vor fi înaintate astfel pentru votul în plenul Camerei Deputaților, urmând să fie, cela mai probabil, respinse, conform recomandării comisiei.

Categorii: Fiscalitate
Comentariile sunt închise pentru Mai multe propuneri de modificare a Codului Fiscal au fost respinse!

Comments are closed.


Arhiva