Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Finanţare pentru dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă

Autor: Tatiana Tanase
august9

Topul-bancilor-din-Romania-cu-cel-mai-mare-venit-din-comisioaneCompaniile care doresc să obţină finanţare, în baza schemei de ajutor de stat, pentru stimularea investiţiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă, pot depune cereri în perioada 8 – 22 august.

Bugetul alocat pentru acest an este de 113 milioane de lei. Ministerul de Finanţe declară că cererile, însoţite de documentele justificative, se transmit prin poştă sau prin servicii de curierat, cu confirmare de primire, sau se depun personal la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice, având indicat  “Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin H.G. nr. 332/2014”.

După încheierea sesiunii de înregistrare, ministerul verifică îndeplinirea condiţiilor de conformitate, a criteriilor de eligibilitate şi calculează un punctaj în vederea încadrării în bugetul alocat schemei. Selectarea se realizează în ordinea descrescătoare a punctajului obţinut, şi se încheie în maxim 30 de zile lucrătoare de la data închiderii sesiunii de înregistrare, iar rezultatele sunt publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Comentariile sunt închise pentru Finanţare pentru dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă

Comments are closed.


Arhiva