Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

Absolvenţii promoţiei 2019 sunt aşteptaţi să se înregistreze în evidenţele agenţiei!

Autor: Diana Jitaru
mai8

AJOFM informeaza absolventii promotiei 2019 ca, in termen de 60 de zile de la absolvire, sunt asteptati sa se inregistreze in evidentele agentiei pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de AJOFM in scopul integrarii lor pe piata fortei de munca.

Inregistrarea ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca este o etapa prealabila si obligatorie in vederea obtinerii facilitatilor acordare potrivit Legii Nr.76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

Absolventii institutiilor de invatamant care se inregistreaza in evidentele agentiei de ocupare a fortei de munca in raza careia isi au domiciliul sau resedinta, ca persoane in cautarea unui loc de munca, beneficiaza de servicii de informare si consiliere profesionala, medierea muncii, servicii gratuite de formare profesionala, precum si de facilitati financiare.

Actele necesare pentru inregistrarea absolventilor in evidentele agentiilor teritoriale ca persoane in cautarea unui loc de munca, sunt:
• Actul de identitate, in original si copie;
• Actele de studii si de calificare sau adeverinte din care sa rezulte data absolvirii, in original si copie;
• Adeverinta medicala din care sa rezulte ca persoana este clinic sanatoasa sau apta de munca ori ca are eventuale restrictii medicale.

Comentariile sunt închise pentru Absolvenţii promoţiei 2019 sunt aşteptaţi să se înregistreze în evidenţele agenţiei!

Comments are closed.


Arhiva