Contabilitate | Fiscalitate | Salarizare

Noutati contabilitate | Stiri fiscalitate

A fost constituit Comitetul interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie 2021

Autor: Diana Jitaru
aprilie9

Decizia nr. 268/2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 357/2021, prevede constituirea şi atribuţiile Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID – 19.

Comitetul este condus de către prim – ministrul României, în calitate de preşedinte, şi de către secretarul general al Guvernului, în calitate de vicepreşedinte.

Obiectivul Comitetului este stabilirea, coordonarea şi monitorizarea aplicării măsurilor pentru pregătirea revenirii României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID – 19.

Potrivit ştirilor juridice, Comitetul are următoarele atribuţii:
a) stabileşte domeniile de intervenţie şi coordonatorii acestora;
b) stabileşte acţiunile prioritare şi măsurile specifice, la propunerea ministerelor de resort sau a instituţiilor publice competente;
c) stabileşte calendarul de implementare;
d) monitorizează şi evaluează îndeplinirea atribuţiilor.

Agenda şedinţei Comitetului se întocmeşte de către secretariatul acestuia pe baza propunerilor formulate şi înaintate în acest sens de către membri şi se aprobă de preşedintele sau vicepreşedintele Comitetului, după caz.

Categorii: Articole
 Etichete: ,
Comentariile sunt închise pentru A fost constituit Comitetul interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie 2021

Comments are closed.


Arhiva